Winkelwagen

JUUL | BO One | Vergelijking


 BO One VS JUUL

Er zijn tegenwoordig vele podsystemen op de markt te verkrijgen. Eén van de populairste merken in Amerika is de JUUL. De Europese tegenhanger van de JUUL is de BO, deze lijn bestaat uit meerdere producten met onder andere de BO One starterkit die we vandaag vergelijken. BO Vaping is twee jaar geleden gestart door het Franse merk J WELL welke ook andere e-sigaretten produceert. Het assortiment van J WELL vind je via de onderstaande link.

 

Zowel BO als JUUL maken gebruik van POD's gevuld met e-liquid en indien gewenst nicotine. JUUL gebruikt een nicotine zout, waar de BO One een 'Freebase nicotine' gebruikt, hetgeen ook in nicotine kauwgom of pleisters zit. 

Hoewel de JUUL en de BO One op het oog hetzelfde lijken, zitten er onder de motorkap een aantal verschillen die de BO One aantrekkelijker maken. In de tabel hieronder kun je een vergelijking zien tussen de meest belangrijke punten.

 

BO One Vaping J WELL France

 JUUL Vaping Starterkit
Prijs € 23,90 € 45,00
Oplaadbaar ja ja
Accu 380 mAh 200 mAh
POD inhoud 1.5 ml 0.7 ml
Nicotinegehaltes 0 mg
8 mg
16 mg
30 mg
50 mg
Pass through Ja1 Nee
Aantal smaken 16 6
Garantie Levenslang2 1 jaar

Zoals je kan zien scoren de BO en de JUUL op de sommige vlakken gelijk, maar heeft de BO One een betere accuduur en zijn er meer smaken voor beschikbaar. Tel dat op bij een lagere prijs en dan is de keuze wat ons betreft snel gemaakt! 

Mocht je de BO One eens willen uitproberen, kom dan langs in één van onze winkels. Onze winkels bevinden zich in Amsterdam en Haarlem, op de pagina hieronder kan je precies zien waar wij zitten. Tot snel!

1. Levenslange garantie is van toepassing op de BO One modellen verkocht vanaf 1 januari 2019. Elke BO One bevat een unieke code die geregistreerd kan worden op bovaping.com.

2. Pass through is alleen mogelijk met een oplaadkabel en niet met de meegeleverde dongle. De kabel is hier te bestellen.


Sale