Winkelwagen

Maatregelen omtrent Coronavirus bij J WELL Vaping


Inmiddels is iedereen zich bewust van het coronavirus en de maatregelen die hiervoor getroffen moeten worden. Hieronder een overzicht van de maatregelen die J WELL Vaping in haar filialen en magazijn neemt.

PostNL

Om zo veel mogelijk te voldoen aan de voorschriften van het RIVM willen wij het contactmoment tussen onze klanten en de bezorgers van PostNL beperken tot een minimum. Al onze bestellingen worden daarom vanaf heden in brievenbusdozen verstuurd.
Het kan voorkomen dat u meerdere pakketten van ons ontvangt terwijl u maar 1 bestelling heeft geplaatst. Het is niet nodig om contact op te nemen indien u maar een deel van uw bestelling heeft ontvangen. Er kan nog een nalevering volgen. Wij zullen u hiervan op de hoogte brengen per e-mail.
Drukte
Door het voorschrift om indien mogelijk binnen te blijven en thuis te werken doen veel Nederlanders hun bestellingen online. Dit verhoogt de druk op de bezorgers en distributiecentra van PostNL waardoor het kan zijn dat een bestelling niet de volgende dag wordt bezorgd. Houd hier rekening mee wanneer u een bestelling plaatst. Indien een pakket na 2/3 dagen nog niet geleverd is, vragen wij u contact met ons op te nemen zodat wij contact op kunnen nemen met PostNL. 

Welke maatregelen neemt J WELL Vaping in haar winkels? 

Voor de gezondheid van onze klanten en personeel neemt J WELL een aantal preventieve maatregelen:
  • Testen van vloeistoffen wordt niet meer aangeboden.
  • Producten van klanten worden niet meer getest.
  • Contante betalingen worden alleen in uiterste noodzaak aangenomen.
  • Pin apparaten worden regelmatig gereinigd, maar probeer zoveel mogelijk contactloos te betalen. 
  • Onderhoud aan uw apparaat wordt enkel gedaan met handschoenen. 
Mocht u de producten niet direct nodig hebben, bestel dan zoveel mogelijk online om contactmomenten in de winkel te beperken
Uiteraard kunnen wij niet uitsluiten dat de winkels in een later stadium gesloten zullen worden om de gezondheid van één ieder te waarborgen. Wij vragen uw begrip voor bovenstaande maatregelen. Met z’n allen kunnen we Nederland beter maken! 

Welke maatregelen neemt J WELL Vaping in haar magazijn?

Uiteraard werkt er alleen gezond personeel in ons magazijn in Amsterdam en volgt het personeel instructies van het RIVM op. Net als voor alle Nederlanders geldt ook voor hen: voel je je niet lekker, last van je keel of neus, dan blijf je thuis. Aanvullende maatregelen zijn:
  • Alle producten worden met wegwerp handschoenen ingepakt.

Voorraad

Al onze vloeistoffen worden geproduceerd in Frankrijk, de voorraad van deze producten zal op dit moment niet in gevaar komen door de gevolgen van het coronavirus. Overige producten worden (gedeeltelijk) in China geproduceerd. Het kan zijn dat voor bepaalde producten langere levertijden gelden.
Mochten er in de nabije toekomst wijzigingen worden gemaakt in het beleid omtrent het coronavirus vanuit de overheid of het RIVM, dan zullen wij dit uiteraard opvolgen en het op deze pagina vermelden!

Sale