Winkelwagen

HEXA KIT | BO One | Vergelijking


 BO One VS HEXA Kit

Er zijn tegenwoordig vele podsystemen op de markt te verkrijgen. We vergelijken hier de HEXA Kit van HEXA Vapor en de BO One van J WELL. BO Vaping is twee jaar geleden gestart door het Franse merk J WELL welke ook andere e-sigaretten produceert. Het assortiment van J WELL vind je via de onderstaande link.

 

Zowel BO als HEXA maken gebruik van Capsules gevuld met e-liquid en indien gewenst nicotine. Op dit moment zijn alleen de capsules van BO beschikbaar zonder nicotine. HEXA gebruikt een nicotine zout, waar de BO One een 'Freebase nicotine' gebruikt, hetgeen ook in nicotine kauwgom of pleisters zit. 

De meeste podsystemen verschillen niet zoveel in werking, zo ook de HEXA Kit en de BO One. Er zijn echter een aantal verschillen in batterijduur en beschikbare smaken. In de tabel hieronder kun je een vergelijking zien tussen de meest belangrijke punten.

BO One Vaping J WELL France

Hexa Kit

Prijs € 23,90 € 24,95
Oplaadbaar ja ja
Accu 380 mAh 350 mAh
POD inhoud 1.5 ml 2 ml
Capsule prijs (per 2) € 6,90 € 7,95
Nicotinegehaltes 0 mg
8 mg
16 mg
10 mg
20 mg
Pass through Ja1 Nee
Aantal smaken 16 6
Garantie Levenslang2 1 jaar

Zoals je kan zien scoren de BO en de HEXA op de sommige vlakken gelijk, maar heeft de BO One een betere accuduur en zijn er meer smaken voor beschikbaar. Tel dat op bij een lagere prijs en dan is de keuze wat ons betreft snel gemaakt! 

Mocht je de BO One eens willen uitproberen, kom dan langs in één van onze winkels. Onze winkels bevinden zich in Amsterdam en Haarlem, op de pagina hieronder kan je precies zien waar wij zitten. Tot snel!

1. Levenslange garantie is van toepassing op de BO One modellen verkocht vanaf 1 januari 2019. Elke BO One bevat een unieke code die geregistreerd kan worden op bovaping.com.

2. Pass through is alleen mogelijk met een oplaadkabel en niet met de meegeleverde dongle. De kabel is hier te bestellen.


Sale