Winkelwagen

E-liquid kopen in Haarlem


Online e-liquid kopen in Haarlem? Dankzij ons brede assortiment heb je de keuze uit verschillende smaken voor in je elektronische sigaret. Op zoek naar de zoete smaak van fruit of liever gebruik maken van de bekende smaak van tabak? Je hebt de keuze uit verschillende smaken met hun eigen karakter. De e-liquid is opgebouwd uit PG en VG, twee stoffen die door de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) zijn goedgekeurd voor in het gebruik van consumentenproducten. Je kunt online e-liquid kopen in Haarlem, wij gaan er vervolgens meteen mee aan de slag zodat je er zo snel mogelijk gebruik van kunt maken.

VG-waarde in e-liquid

Je kunt online e-liquid kopen in Haarlem, waarbij er sprake is van bijvoorbeeld 50% of 70% aan VG. Waar staat dit eigenlijk voor? VG staat voor Vegetable Glycerine. Het is een plantaardig product dat er net als PG voor zorgt dat er binding ontstaat en het dampmengsel vers blijft. VG zorgt voor wat meer damp dan de liquids die alleen bestaan uit PG. De substantie is iets dikker. De verschillende e-liquids die je kunt kopen bevatten over het algemeen een combinatie van de beide stoffen. Je kunt online e-liquid kopen in Haarlem, we geven je bij de producten aan in welke verhouding de beide stoffen erin zitten.

Online e-liquid kopen

Online e-liquid kopen in Haarlem en ervoor zorgen dat je die zo snel mogelijk in huis hebt? We gaan er meteen voor je mee aan de slag en maken de verzending snel in orde. Je hebt de keuze uit diverse bekende smaken uit de fifties of de meer moderne mengsels die zorgen voor leuke afwisseling. Uiteraard kun je online e-liquid kopen in Haarlem voor eigen gebruik, daarnaast kun je daar iemand anders op een leuke manier mee verrassen. Maak een keuze uit de diverse beschikbare smaken.

E sigaret kopen Amsterdam


Sale