Winkelwagen

BO Vaping


J WELL France BO Vaping

BO Vaping
J WELL is een compleet nieuwe lijn rijker; BO Vaping. Deze lijn is ideaal voor rokers die van plan zijn over te stappen en een simpele en kleine e-sigaret zoeken. Ook voor bestaande dampers die een makkelijk en handzaam model voor erbij zoeken is de BO Vaping lijn ideaal. De lijn bestaat uit verschillende modellen e-sigaretten, capsules en accessoires.

BO e-sigaretten
Het BO Vaping systeem bestaat uit twee modellen namelijk de BO One en de BO TC. Het verschil tussen deze twee zit hem naast het esthetische vooral in de term TC. TC staat voor Temperature Control en middels deze technologie voorkom je ten alle tijden een zogenaamde dry hit. Beide modellen zijn slechts 10 cm lang en wegen slechts 22 gram. Elke BO e-sigaret komt met twee BO Caps een een handige magnetische USB oplaad dock.

J WELL France BO Vaping BO One BO TC

BO Caps
De BO Caps zijn de cartridges waar de BO e-sigaret gebruik van maakt. Op dit moment zijn er 12 heerlijke smaken beschikbaar, en in de toekomst zal dit aantal uitbreiden. Elke BO Caps is gevuld met 1.5ml vloeistof welke verkrijgbaar zijn in 0mg, 8mg en 16mg nicotine. Door het gebruik van hoogwaardige Fiber Freak lont-materiaal produceert de BO een zeer grote en smaakvolle damp. Alle liquids voldoen aan de hoogste ISO en AFNOR-normeringen, wat inhoudt dat alleen de zuiverste ingrediënten gebruikt worden. Dus geen diacetyl, ambroxan of acetyl propionyl in onze liquids!

BO Accessoires
Om je BO set verder uit te breiden hebben wij verschillende accessoires in ons assortiment. Zo kun je met de BO Power jouw BO e-sigaret on-the-go opladen en hebben wij verschillende kleuren BO Skins om jouw BO Power verder te personaliseren. Daarnaast hebben wij ook een BO Cable. Handig om bijvoorbeeld in de auto of op je werkplek je BO op te laden en tegelijkertijd te gebruiken.

 Sale